Čaj

2. září 2012 v 11:28 | Lilana
Čaj v Japonsku všeobecne znamená "zelený čaj", ktorý je jedným z najobľúbenejších japonských nápojov.
Prvým krokom v procese výroby zeleného čaju sú čerstvé čajové lístky a parou.
Nakoniec sa listy sušia opatrne, aby si zachovali svoju farbu.
Prostredníctvom tohto procesu, zelená farba, "zelený čaj" pochádza z pozostatkov.
Okrem toho obsahuje celý rad vitamínov a nápoj je mimoriadne bohatá na živiny.

Hoci zelený čaj môže byť aj sladený v iných krajinách, nápoj zvyčajne japonci necukruju.
Zelený čaj v plechovkách a plastových fliaš sa predávajú v obchodoch alebo v predajných automatoch a môžete si vybrať buď teplé, alebo studené.
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama